Finansiering

  • Verktøy

  • Kontor

  • Erfarne Ressurser

  • Innkjøp

  • Verksted

Finansiering

Vår finansieringsmodell er ikke lik andres. Vi fokuserer på å finne selskaper hvor vi kan bidra aktivt til vekst og redusere burn rate og kapitalbehov.

Penger er dumme, vi investerer med erfarne, kompetente ressurser og etablerte verdikjeder.

Vi jobber sammen med selskapet for å sikre at vi er av samme oppfatning hva bedriften trenger og hvordan man kan strekke kronene lengst mulig for å oppnå ønsket resultat.

Vi har også interne ressurser på regnskap og finans – sammen med oss kan du kutte ut å outsource til regnskapskontor men heller ha in-house hjelp og kontroll !

INEOSITO FINANCING BUSINESS

profits-1
Budsjettering er kanskje noe som kun økonomer setter pris på i utgangspunktet, men er tar man budsjetteringsprosessene på alvor oppnår man mye bedre kontroll over selskapet. Selskaper i vekst som oppstart og vekstselskaper alltid må ha fokus på budsjetter. Vi kan bistå med å sette opp en rekke type budsjetter som passer bedriften din sitt behov. Salgubudsjett, pris og produkt kalkyler, driftsbudsjett og investeringsbudsjett.

piggy-bankLikviditetsbudsjett er viktig å ha for å sikre at man klarer å sove godt om natten fordi man vet at man fremover har nok penger til å dekke de kommende utgiftene. Videre er det viktig for en oppstarts- eller vekstbedrift å vise at man har et gjennomarbeidet likviditetsbudsjett med realistiske forutsetninger. Det viser at man har god økonomisk styring og kontroll noe som gir trygghet til både banker og investorer.

tax
Lønn er selvfølgelig kjekt å få men når man plutselig skal sitte der som arbeidsgiver å utbetale lønn blir fort det noe som man gruer seg til. Lønnskjøring blir ofte oppfattet som et strev for mindre bedrifter. Vi har systemer og ansatte med erfaring med lønnskjøring samt alt det som har med skatter og rettigheter rundt det med lønn.

conversation
Man kan gå til bank eller regnskapsbyrå å få rådgivning angående alt det som har med finansiering og regnskap. De gir veldig gode generiske råd men hvis de ikke kjenner bedriften din og din spesielle situasjon så vil de ikke klare å gi deg råd som er skreddersydd til din situasjon. Vi bistår med svar på dine spørsmål, jobber med deg for å få på plass de planer, budsjetter, kalkyler og KPIer som trengs slik du kan få full kontroll over bedriftens tilstand.

Hva kan vi hjelpe deg med?