SALG & MARKEDSFØRING

  • Markedsanalyse

  • Salgsplan

  • Kundeundersøkelse

  • Markedskommunikasjon

  • International Communication

  • Salgsmateriell

“An essential aspect of creativity is not being afraid to fail.”

– Edwin Land

Salg og Markedsføring forbedrer bunnlinjen

Å forstå hvem som er din kunde og hvordan man skal kommunisere med dem er avgjørende for å lykkes i alle typer bedrifter. Vi i Ineosito hjelper til med å holde deg oppdatert på alt fra trender i nye markedskanaler til å skaffe den viktige første kunden.

Det er noen som er fødte selgere, mens andre kan trenge litt hjelp. Vi jobber sammen med deg for å forstå ditt produkt eller tjeneste slik at vi sammen kan oppnå tilpasse oss din kundes behov.

Finne deg på google

Hva vi bistår med

Markedsanalyse

Ingen kan spå fremtiden – men samtidig kan man ved gjennomgang av markedet og visse trender gi visse antakelser angående hva som kommer. De fleste oppstartsbedrifter har ikke tid til å sette seg ned å analysere markedet, de har heller ikke tilgang til databaser med info eller kontaktnettverk. Vi har erfaringen til å bistå slik dere vet hva som skjer i markedet.

Salgsplanlegging

Hvordan skal du oppnå ditt mål om 4 millioner i omsetning før andre kvartal ? Har du kanskje ikke engang hatt tid til å sette deg salgsmål i det hele tatt? Gruer du deg kanskje til neste salgsmøte fordi du er oppfinner og ikke selger?  Vi hjelper med å sette realistiske mål, strategier om hvordan du oppnå dem og kvalitetssikring. Vi kan også bidra med ressurser innen salg hvis det er behov.

Markedskommunikasjon

Aftenposten, Snapchat, Wechat eller Weibo, Hvor treffer du dine kunder og potensielle kunder? Vi bistår bedriften med å utforme strategier for ulike plattformer og veilede bruken av ulike type kanaler for å treffe det rette markedet. Vi fokuserer på kostnadseffektive metoder, lave budsjetter og growth hacking.

Kundeundersøkelse

For å kunne tilpasse seg kundens behov, er det viktig å vite om de er tilfreds med det bedriften tilbyr i dag og hva de ønsker i fremtiden. Vi benytter forskjellige kjente metoder for å få tak i kvalitetsdata fra dagens eller fremtidens kunder. Vi kan så bistå deg med råd om hvordan utnytte data.

International Communication

The transition for Norwegian to English can often be difficult and google translate might not make sure that your purchasing contracts encompass everything they should. We assist small business in creating and teaching how to better communicate in English.

Salgsmateriell

Spesielt når man driver med salg og markedsføring til bedrifter trenger man en rekke virkemidler som kan justeres enkelt fra kunde til kunde. Vi kan bistå med å lage power point presentasjoner, nyhetsbrev, facebook og instagram oppdateringene som du trenger.

Case Studies

case

ONS Stand trakk oppmerksomhet

Sub Sea Services skulle være del av Greater Stavanger sin Paviljong under ONS 2014.

case

Gründer & Coach

Ineosito medarbeider Julie Vold bisto Coach og Mentor May-Bente Høiland-Lode med profileringsbilder og bilde til forside av boken hennes Lykkekoden

case

Finne deg på google

Vi har gode tips om hvordan du kan gjøre små lette grep for at flere skal klare å finne deg på nett. Vi fokuserer ikke på kjøpt reklame men det du lett kan gjøre selv for å oppnå mye bedre resultat når noen søker etter deg på nett.