Prosessen fra søknad til opptak er slik:

  • Applicant Presentation

  • Workshop

  • Business Plan

  • Due Dilligence

  • 100 day plan

Søknadsprosessen:

Workshop

Hvis vi ser at ideen / pitchen din er så god at dette er noe vi ønsker å se nærmere på så kaller vi deg inn til en workshop. Her setter vi oss ned sammen og ser på utfordringer, løsninger og actions som må tas for å få svar på det vi lurer på.

Business Plan

Forretningsplanen er et dokument som skal beskrive hvordan og hvorfor man skal lykkes med sin virksomhet. Forretningsplanen inneholder en realistisk og detlajert beskrivelse av hvordan virksomheten skal organiseres, finansieres og drives for å nå planlagte mål. Planen belyser alle aspekter av virksomheten. Det betyr at man også skal vise at man har forståelse for risikoen og mulightene som kan sette kjepper i hjulene på kort og lang sikt.

Due Dilligence

Due Dilligence er en arbeidsprosess og metode for å samle inn og analysere informasjon om et selskap. Resultatet av denne gjennomgangen vil være vesentlig og avgjørende for beslutningen om vi går videre sammen. Når tallenes tale er klar og vi etter disse analysene ser at dette er noe vi ønsker å investere vår kapital og ressurser på videre så gjenstår bare en ting i oppstartsprosessen!

 

100 Day Plan

Ikke ulikt presidenten i USA etter insettelse skal vi også ha en 100 dagers plan for din “insettelse”. Dette er et viktig styringsverktøy / plan for å sørge for at vi tar de rette prioriteringene den første tiden etter vi har inngått et samarbeid. Vi skjønner at du vil lykkes og det er i vår beste interesse at du faktisk gjør det!

Hvem ser vi etter?

Screen Shot 2017-02-10 at 08.05.26

HELSE

Because we care...

Samfunnet står foran en rekke utfordringer innen helsesektoren. Vi lever lengre, vi blir flere og vi har andre muligheter og utfordringer enn før. Ineosito er spesielt interessert å bli en sterk aktør innen helsesektoren og har som ambisjoner å bidra til å skape bedre produkter og tjenester nasjonalt og internasjonalt.

Screen Shot 2017-02-10 at 08.04.54

ENERGI

Olje & gass og fornybar energi

Ineosito har utspring fra olje og gass industrien og kan bidra sterkt til oppstart- og vekstbedrifter. Vi er per i dag sterkt involvert i Olje & Gass sektoren og fokuserer nå på å finne områder innen fornybar energi som vi kan bidra inn mot. Med ingeniør og produksjonsfasiliteter er Ineosito en naturlig partner.

Screen Shot 2017-02-10 at 12.57.05

HAVNÆRING

71% av jordens overflate er vann

Ineosito har utspring fra olje og gass industrien og har tilgang til erfarne leverandører, egne produksjonslokaler og intern ingeniørkapasitet. Vi forstår kreftene, utfordringene og har mulighet til å bistå i hele prosessen fra utvikling av konseptet til ferdig levert produkt. Dette er en næring som vi har stor tro på.

unsmart home

SMART LIVING

Fremtidens produkter og tjenester

Smarte hus, sensorer, lure løsninger for fremtiden. Ja denne kategorien er bred og litt vanskelig å definere. Kort fortalt ønsker å finne selskaper som gjør hverdagen lettere og mer effektiv. Ineosito leter etter selskaper som har rett ide til rett tid. Vi tror på at i de fleste tilfeller er evolusjon bedre enn revolusjon.

Hvem er du?

Ineosito er på jakt etter selskaper som er på ulike nivå i utviklingen. Vi ønsker en portfolio med selskaper i ulike faser av utviklingen som vi bistår på ulike nivå. Vi fokuserer på selskaper hvor vi ser klare synergier og potensial.

Early Phase Startup

Møt Markus. Han har en suveren ide for for helsemarkedet som han har patentert. Han har hverken fått laget prototype eller godkjenninger enda.

Han trenger hjelp til det meste. Forretnings plan, funding, markedsanalyse og strategi. Han er endel av inkubatornettverket SoCentral der han møter andre i bransjen.

Kjenner du deg igjen? Les mer om hva vi kan hjelpe med her

Startup

Hils på Olga. Hun har utviklet et nytt bo konsept. Prototypen er klar men de mangler investorer. De har så langt fått markedsstøtte fra Innovasjon Norge og tatt opp et lån i SR-bank.

De har ikke foretatt noen reelle markedsanalyser men har god kontakt mot ulike byggselskaper.

Kjenner du deg igjen?Les mer om hva vi kan hjelpe med her

Startup to Scaleup

Si hei til Lars. Han lanserte produktet sitt for solcellepanel for et år siden. Han har grei omsetning men er bekymret for den videre utviklingen.

Han vet ikke helt hvordan han skal nå videre ut i markedet og øke salget. Han mangler erfaring og kompetanse på skalering.

Kjenner du deg igjen?Les mer om hva vi kan hjelpe med her

Scaleup

Vink til Pia. Hun har drevet med teknologi for Havmerder i to år nå.

Hun har noen gode investorer på plass og en ok omsetning. Men hun har altfor mye å gjøre til tross for 2 heltids ansatte. Hun trenger flere investorer for å skalere selskapet til dit hun har som mål å komme.

Kjenner du deg igjen? Les mer om hva vi kan hjelpe med her